Villa Magnolia
- stedet for velvære -
NyheterBAREPRO™ PERFORMANCE WEAR POWDER FOUNDATION
Foto-klar! Denne nye innovative foundation gir en naturlig matt finish uten å føles kakete eller tung. Den har en ultramyk, silkeaktig tekstur som enkelt påføres huden for å gi et perfekt skreddersydd resultat.
HOLDER I 12 TIMER
Avansert foundation som er klinisk bevist å sitte der den skal i 12 timer. *

LAR HUDEN PUSTE
La huden puste med denne vektløse foundation som ikke tetter porer eller forårsaker uren hud. Ikke-komedogen.

90% VITAMINER OG MINERALER
Produsert med hudpleiende ingredienser for å gi en sunn hud.

Klinisk bevist å forbedre hudens klarhet, redusere synligheten av porer og kontrollere blankhet.
**Basert på en uavhengig amerikansk klinisk studie på 32 kvinner
       
Phyto Replenish Oil

​Denne unike formelen har en tre-fase effekt som gir beskyttende oljer til en hud som har mistet essensielle næringsstoffer på grunn av hudaldring og miljøstress. Først gjenoppbygger fytoaktive oljer fra Camellia og Tamanu hudbarrieren. Videre glatter en blanding av essensielle oljer fra orkidé og chiafrø ut synlige linjer og binder fuktighet. Til slutt gir solsikke-, riskli- og rosmarinekstrakt glød og antioksidant beskyttelse. Ideell til daglig bruk for normal til tørr hud.

Elizabeth Arden PRO 
er en ny, profesjonell hudpleieserie, som forhandles utelukkende hos hudpleiesalonger og spa. Forskningssamarbeidet mellom et av verdens mest etablerte og velkjente kosmetikkfirmaer, Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis, har resultert i en ny generasjon cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrytende cosmeceuticals-serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bak Elizabeth Arden PRO er å tilby enkle, effektive hudpleierutiner og løsninger for ulike hudtilstander med utgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.
Dette gir en dramatisk forenkling ved valg av produkter i et overfylt, forvirrende marked med et økende antall nye teknologier, ingredienser og påstander.
Effektive salongbehandlinger er også en del av denne nye, innovative serien. Profesjonelle, kjemiske peelinger forbedrer de viktigste problemområdene i huden, og er utviklet for raske og synlige resultater uten irritasjon