Villa Magnolia
- stedet for velvære -

Facemapping (hudanalyse) 15 min

En kartlegging av ansiktets ulike soner basert på kinesisk ansiktsdiagnostikk. Ifølge denne diagnostikken reflekterer huden i ansiktet de indre organers helsetilstand. Analysen utføres
for å gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på huden din. Huden renses og tilføres
pleiende krem. Gratis produktprøver.Pris: 290,- Gratis ved kjøp av minst 2 produkter

Basic hudpleie 30 MIN/45 min

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, pleiende maske (kun i 45 min behandlingen), og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk.
Pris: 550,-/650
Inkl. massasje ved maske i 45 min behandling: 750,- 


Hudpleie med massasje 60 min

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, ansikts- og skuldermassasje, pleiende maske, og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk.
Pris: 850,-

Hudpleie med massasje 75 min

Grundig rens av huden, hudanalyse, fjerning av døde hudceller vha. peeling, utklemming, ansikts-, skulder-, nakke-, og hodebunnsmassasje, pleiende maske, og avsluttende produkter. Vi anbefaler også produkter til hjemmebruk.Pris: 1050,-

Age smart Treatment 45 min (vitamin-og fruktsyre-behandling)

Den aller beste kombinasjonen av stabiliserte
vitaminer som virker både forebyggende og
reparerende på for tidlig aldring.
6-8 behandlinger anbefales for best resultat

Pris: 790,-
(60 min inkl massasje kr 990,-)

EA PRO (Elizabeth Arden Pro) pensling 30 min

Hudpleieserie med salisylsyre og melkesyrer som gir meget gode effekter på problemhud og hudaldring. Serien er ledende innen "cosmeceuticals", dvs. produkter som ligger i grenseland mellom kosmetikk og legemiddel, og gir mer dyptvirkende effekter enn tradisjonell hudpleie.

Hydration Peel:
​Behandlingen hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. En behandling fullpakket med hudforbedrende effekter!

High defenition peel:
Forbered deg på å bli imponert av synlige resultater! Denne avanserte, intensive peelingen som kan utføres en gang i måneden gir anti-aldringseffekter med merkbare resultater uten behov for helingstid. Eksfolierer intensivt, gir volum til huden og gir en strålende glød.

Pris:
15 min kr 590,-
30 min (med maske og massasje) kr 790,-