Villa Magnolia
- stedet for velvære -
Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny, profesjonell hudpleieserie. Forhandles utelukkende hos hudpleiesalonger og spa.

Forskningssamarbeidet mellom et av verdens mest etablerte og velkjente kosmetikkfirmaer, Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis, har resultert i en ny generasjon cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrytende cosmeceuticals-serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bak Elizabeth Arden PRO er å tilby enkle, effektive hudpleierutiner og løsninger for ulike hudtilstander med utgangspunkt i Skin Health & Beauty Pyramid™.

Dette gir en dramatisk forenkling ved valg av produkter i et overfylt, forvirrende marked med et økende antall nye teknologier, ingredienser og påstander.

Produktsortiment

Elizabeth Arden PRO tilbyr, i tillegg til forsterkende produkter for alle hudtyper, produkter for følgende fem hudtilstander:

- Korrigerende  -  Lysnende  -  Anti-age  -  Fuktighetsgivende -  Sensitiv

Effektive salongbehandlinger er også en del av denne nye, innovative serien. Profesjonelle, kjemiske peelinger forbedrer de viktigste problemområdene i huden, og er utviklet for raske og synlige resultater uten irritasjon. De to viktigste behandlingsproduktene er:

Hydrating Peel Gel 30 %: Består av en kraftig, effektiv kombinasjon av antiage- og fuktighetsgivende ingredienser, som melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA), samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk, sunn og strålende hud.

Multifunctional Peel Gel 50 %: Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker samtidig som den gir jevnere, fastere og friskere hud.